BLOG

Mei 2022 – Voor mijn serie Eternity waar een aandenken en herinnering aan een dierbare of bijzondere momenten het uitgangspunt is, ben ik samenwerkingen aan het zoeken met bijv. een uitvaartmaatschappij of een edelsmid. Hier kan mijn kunst een ware toevoeging zijn. Eternity verbindt de emotionele waarde van een aandenken met het emotionele van kunst! Een super combinatie toch. Ga in ieder geval proberen mijn verhaal zo duidelijk mogelijk over te brengen. Ik blijf ook de serie Into the future en Into the next future maken waar de verbeelding op nummer 1 staat.

Maart 2022 EEN WERELD CREEREN – Into the future? Ook nu weer blijkt dat we met onze aarde en waarden naar elkaar toe niet zo geweldig omgaan. Waan je je bij deze kunstwerken in de ruimte van sferen en heelal? Voor mij persoonlijk wel. Natuurlijk mag de toeschouwer zelf een totaal eigen gevoel en beeld hiervan ervaren.

Het is een fysiek proces waarbij een compositie/opstelling door mij samengesteld wordt met allerlei spullen waarna ik van super dichtbij fotografeer om zo tot een irreƫel en magisch beeld te komen.

Als je hierboven naar de afbeelding kijkt zie je dat er veel mogelijkheden zijn om een sieraad als herinnering aan een dierbare of bijvoorbeeld trouwringen in het kunstwerk te verwerken. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Januari 2022

Cruijf is inmiddels verkocht. In de komende weken/maanden ga ik zeker door met iconen en pop idolen! Max Verstappen is ook al ready en met veel plezier ben ik nu begonnen aan Marilyn Monroe.

November 2021. Ben nu bijna klaar met mijn nieuwe wandsculpturen ” Griekse goden” Epoxy en een lijst erom en dan een galerie zoeken. Ze zouden naar Bussum gaan. Helaas gaat die galerie stoppen.