Nieuwe samenwerking – the wall of fame

Bijzondere samenwerking waarbij via de voetbalwereld van TWOF , kunst door mij als beeldend kunstenaar gecreëerd gaat worden. Het prikkelen van voetbal- en sportliefhebbers om geïnteresseerd te raken in kunst an sich is al fantastisch. Binnenkort zijn er kunstwerken te zien op de website www.twof.nl.

Misschien ook interessant…

exposeren in corona tijd

Maart 2021: Nu in deze tijd van lockdown ligt het fysiek exposeren bijna helemaal op zijn gat. Ook het lesgeven is nog niet toegestaan. Toch heb ik een mooie fysieke plek gevonden om mijn werk te laten zien aan het publiek. Dit is in de studio van Dutch Luxury design...

Lees meer
Expositie Brandemie

Expositie Brandemie

Expositie “ Brandemie “ in pop up galerie in centrum van Deurne – hevige Peelbranden en Corona tijd.Vier weken lang vanaf de opening in de avond… 10 juli t/m zat. 8 augustus gaan de organisatoren en kunstenaars Marije Zuidweg en Angelika Poels een speciale...

Lees meer
Speciale erkenning

Speciale erkenning

For the month March " contest abstract " I got a special recognition (speciale erkenning) in the online contest for the painting " Sparkling" with the gallery www.lightspacetime.art.

Lees meer