exposeren in corona tijd

Maart 2021: Nu in deze tijd van lockdown ligt het fysiek exposeren bijna helemaal op zijn gat. Ook het lesgeven is nog niet toegestaan. Toch heb ik een mooie fysieke plek gevonden om mijn werk te laten zien aan het publiek. Dit is in de studio van Dutch Luxury design en associates des arts in Buren waar bezoekers op afspraak hoogwaardige kunst en designproducten kunnen bewonderen. Je wordt door de gastheer en gastvrouw fijn ontvangen. Het pand aan de Voorstraat 1/3 in Buren is prachtig en ook het vestigingsstadje zelf heeft een bijzondere uitstraling. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Dutch Luxury Design office: 0031 (0)20 2060830 Voorstraat 1-3, 4116 BC Buren, Netherlands. The opening hours are:
– Thursday 10-17
– Friday 10-17
– Saturday 10-17
– Sunday 12-17
– By appointment.

Misschien ook interessant…

Nieuwe samenwerking – the wall of fame

Nieuwe samenwerking – the wall of fame

De nieuwe samenwerking met The wall of fame gaat van start.. Gerelateerd aan de professionele voetbalwereld en voor alle voetbal- en sportliefhebbers ga ik kunst creëren met mijn mixed media en mijn natural art on wood. Er komt waarschijnlijk zelfs nog een derde stijl. Maar we beginnen met de 2 contrasterende stijlen waarbij Pieter van Bussel de verbinder is tussen de voetbalwereld en mijn kunst. Binnenkort zijn er kunstwerken te zien bij www.twof.nl

Lees meer
Expositie Brandemie

Expositie Brandemie

Expositie “ Brandemie “ in pop up galerie in centrum van Deurne – hevige Peelbranden en Corona tijd.Vier weken lang vanaf de opening in de avond… 10 juli t/m zat. 8 augustus gaan de organisatoren en kunstenaars Marije Zuidweg en Angelika Poels een speciale...

Lees meer
Speciale erkenning

Speciale erkenning

For the month March " contest abstract " I got a special recognition (speciale erkenning) in the online contest for the painting " Sparkling" with the gallery www.lightspacetime.art.

Lees meer