Expositie Brandemie

Expositie Brandemie

Expositie “ Brandemie “ in pop up galerie in centrum van Deurne – hevige Peelbranden en Corona tijd.
Vier weken lang vanaf de opening in de avond… 10 juli t/m zat. 8 augustus gaan de organisatoren en kunstenaars Marije Zuidweg en Angelika Poels een speciale toegankelijke expositie starten die de beleving van kunst en cultuur voor het publiek in Deurne stimuleert met als thema’s de hevige Peelbranden en de heftige Corona tijd.
15 Kunstenaars binnen de gemeente Deurne zullen hun werken exposeren en een aantal kunstenaars gaan workshops houden. Ook kun je je aanmelden voor een kleine lezing. Aanmelden kan bij bezoek aan de expositie aan de Stationsstraat 37 in Deurne of via info@artangeel.com en marijzuid71@gmail.com.


Openingstijden: donderdag en vrijdag van 10.00 – 12.00 en van 13.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en zondag op afspraak

Adres: Stationsstraat 37, 5751 HB Deurne

Misschien ook interessant…

exposeren in corona tijd

Maart 2021: Nu in deze tijd van lockdown ligt het fysiek exposeren bijna helemaal op zijn gat. Ook het lesgeven is nog niet toegestaan. Toch heb ik een mooie fysieke plek gevonden om mijn werk te laten zien aan het publiek. Dit is in de studio van Dutch Luxury design...

Lees meer
Speciale erkenning

Speciale erkenning

For the month March " contest abstract " I got a special recognition (speciale erkenning) in the online contest for the painting " Sparkling" with the gallery www.lightspacetime.art.

Lees meer