Speciale erkenning

Abstract Art Exhibition

For the month March ” contest abstract ” I got a special recognition (speciale erkenning) in the online contest for the painting ” Sparkling” with the gallery www.lightspacetime.art.

Misschien ook interessant…

Nieuwe samenwerking – the wall of fame

Nieuwe samenwerking – the wall of fame

De nieuwe samenwerking met The wall of fame gaat van start.. Gerelateerd aan de professionele voetbalwereld en voor alle voetbal- en sportliefhebbers ga ik kunst creƫren met mijn mixed media en mijn natural art on wood. Er komt waarschijnlijk zelfs nog een derde stijl. Maar we beginnen met de 2 contrasterende stijlen waarbij Pieter van Bussel de verbinder is tussen de voetbalwereld en mijn kunst. Binnenkort zijn er kunstwerken te zien bij www.twof.nl

Lees meer

exposeren in corona tijd

Maart 2021: Nu in deze tijd van lockdown ligt het fysiek exposeren bijna helemaal op zijn gat. Ook het lesgeven is nog niet toegestaan. Toch heb ik een mooie fysieke plek gevonden om mijn werk te laten zien aan het publiek. Dit is in de studio van Dutch Luxury design...

Lees meer
Schilderen in Corona tijd

Schilderen in Corona tijd

" Het snelle het vluchtige in deze tijd waardoor vervreemding ontstaat. " Nu in de " Corona tijd " is dit wel een hele toepasselijke tekst die ik al een hele tijd op mijn website heb staan. Vaak zie je in mijn werken de vervreemding terug waarbij vormen door elkaar...

Lees meer