Speciale erkenning

Abstract Art Exhibition

For the month March ” contest abstract ” I got a special recognition (speciale erkenning) in the online contest for the painting ” Sparkling” with the gallery www.lightspacetime.art.

Misschien ook interessant…

Expositie Brandemie

Expositie Brandemie

Expositie “ Brandemie “ in pop up galerie in centrum van Deurne – hevige Peelbranden en Corona tijd. Vier weken lang vanaf de opening in de avond… 10 juli t/m zat. 8 augustus gaan de organisatoren en kunstenaars Marije Zuidweg en Angelika Poels een speciale...

Lees meer
Schilderen in Corona tijd

Schilderen in Corona tijd

" Het snelle het vluchtige in deze tijd waardoor vervreemding ontstaat. " Nu in de " Corona tijd " is dit wel een hele toepasselijke tekst die ik al een hele tijd op mijn website heb staan. Vaak zie je in mijn werken de vervreemding terug waarbij vormen door elkaar...

Lees meer
Soda Fabriek Schiedam

Soda Fabriek Schiedam

Unconventional exhibition Nowadays, the Soda Factory offers decor to entrepreneurs, artists, students, festivals and other creative excesses. On September 14th and 15th, at this location, the extraordinary exhibition 'Theatre Des Arts' will take place. The history and...

Lees meer