Speciale erkenning

Abstract Art Exhibition

For the month March ” contest abstract ” I got a special recognition (speciale erkenning) in the online contest for the painting ” Sparkling” with the gallery www.lightspacetime.art.

Misschien ook interessant…

exposeren in corona tijd

Maart 2021: Nu in deze tijd van lockdown ligt het fysiek exposeren bijna helemaal op zijn gat. Ook het lesgeven is nog niet toegestaan. Toch heb ik een mooie fysieke plek gevonden om mijn werk te laten zien aan het publiek. Dit is in de studio van Dutch Luxury design...

Lees meer
Schilderen in Corona tijd

Schilderen in Corona tijd

" Het snelle het vluchtige in deze tijd waardoor vervreemding ontstaat. " Nu in de " Corona tijd " is dit wel een hele toepasselijke tekst die ik al een hele tijd op mijn website heb staan. Vaak zie je in mijn werken de vervreemding terug waarbij vormen door elkaar...

Lees meer
Soda Fabriek Schiedam

Soda Fabriek Schiedam

Unconventional exhibition Nowadays, the Soda Factory offers decor to entrepreneurs, artists, students, festivals and other creative excesses. On September 14th and 15th, at this location, the extraordinary exhibition 'Theatre Des Arts' will take place. The history and...

Lees meer