Schilderen in Corona tijd

Schilderijen

” Het snelle het vluchtige in deze tijd waardoor vervreemding ontstaat. “

Nu in de ” Corona tijd ” is dit wel een hele toepasselijke tekst die ik al een hele tijd op mijn website heb staan. Vaak zie je in mijn werken de vervreemding terug waarbij vormen door elkaar lopen. Net voordat deze periode begon van afzondering en elkaar niet meer vanzelfsprekend kunnen ontmoeten was ik begonnen aan de serie Human mask/ menselijk masker. Inmiddels zijn er 3 klaar en ben ik weer met 2 nieuwe bezig. Ik denk erover na hoe ik ook de verpleegsters met maskers op het doek wil neerzetten.

Word vervolgd…

Atelierbezoek op afspraak is mogelijk.

Misschien ook interessant…

Soda Fabriek Schiedam

Soda Fabriek Schiedam

Unconventional exhibition Nowadays, the Soda Factory offers decor to entrepreneurs, artists, students, festivals and other creative excesses. On September 14th and 15th, at this location, the extraordinary exhibition 'Theatre Des Arts' will take place. The history and...

Lees meer
Speciale erkenning

Speciale erkenning

For the month March " contest abstract " I got a special recognition (speciale erkenning) in the online contest for the painting " Sparkling" with the gallery www.lightspacetime.art.

Lees meer